Polityka prywatności

Obowiązek informacyjny:

Informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest Raben Management Services sp. z o.o. z siedzibą w Robakowie k. Poznania, ul. Zbożowa 1. Spółka współadministruje danymi w ramach struktur Grupy Raben, w związku z tym Państwa dane osobowe mogą być przekazywane do innych spółek Grupy na potrzeby realizacji celu, dla którego są gromadzone. Więcej informacji na ten temat znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności dostępnej na stronie https://polska.raben-group.com/polityka-prywatnosci/. W przypadku jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu z Inspektorem Ochrony Danych Grupy Raben (w celu uzyskania danych kontaktowych KLIKNIJ TUTAJ).

Dane mogą być przetwarzane na podstawie Państwa zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO), w celu podjęcia działań przed zawarciem umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) lub na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora jakim jest udzielenie odpowiedzi na wiadomość oraz, gdy będzie to niezbędne, do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń każdej ze stron (art. 6 ust. 1 lit. f RODO). Jeżeli dane przetwarzane są na podstawie zgody (w celach marketingowych), wówczas mają Państwo prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie ww. zgody przed jej wycofaniem.

Odbiorcami Państwa danych mogą być podmioty obsługujące stronę internetową Grupy Raben oraz system wysyłkowy newsletterów. Przysługuje Państwu prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do sprzeciwu, a także prawo do przenoszenia danych w przypadku danych przetwarzanych na podstawie zgody.

Państwa dane osobowe będę przetwarzane do czasu zakończenia realizacji celu, dla którego zostały zebrane lub, w przypadku wyrażenia zgody na działania marketingowe, do czasu odwołania zgody (można tego dokonać w dowolnym momencie poprzez kliknięcie w link rezygnacyjny, zamieszczony na końcu każdego newslettera). Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu odpowiedzi na zapytanie, przedstawienia oferty i/lub wysłania informacji handlowych i marketingowych.

W oparciu o dane osobowe nie będą podejmowane żadne zautomatyzowane decyzje, w tym nie będą podlegały profilowaniu.

Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą w Warszawie, ul. Stawki 2.

Wyślij zapytanie
Dalej